Seizoensmenu
LENTEMENU VANAF € 46,00
Een hartig hapje u aangeboden door de chefs
*
Romig soepje van witte vollegrond asperges
*
Tartaar van Noorse zalm met een bieslookroom, “Avruga”-kaviaar en toast
OF
Vitelo Tonnato met bospaddestoelen
OF
Klassieke cocktaïl van noordzeegarnaal met mimoza van ei en honingtomaatjes + € 6
OF
Gebakken eendenlever met gebakken Jonagold appel en een portsausje + € 16
*
Een bolletje huisgedraaide sorbet van Granny Smith-appel
*
Belgische witte vollegrond AAA asperges met fijngesneden Noorse zalm, een peterseliesaus en gebakken look-tijm aardappeltjes
OF
Belgische witte vollegrond AAA asperges op Vlaamse wijze met Zeeuwse gekookte ham en gebakken look-tijm aardappeltjes
OF
Australische hertenfilet met wintergroentjes, een fine champagnesaus en aardappelkroketjes + € 8
OF
Nieuw-Zeelandse châteaubriand met een witloof-tomatenslaatje, bearnaise en onze U frietjes + € 16
*
Dame blanche
OF
Een citroentaartje met gebrande meringue of cheesecake met aardbei en framboos + € 6
OF
Een plankje geaffineerde kazen met garnituur en een rozijnen-walnotentoast + € 6
Dit lentemenu wordt enkel geserveerd als alle gasten aan tafel meegenieten!
Aanpassingen zijn steeds mogelijk.