WEEKMENU VANAF 25 EUR TE VERKRIJGEN OP DONDERDAGAVOND, VRIJDAGMIDDAG, MAANDAGMIDDAG EN AVOND (uitgezonderd op feestdagen)

LUNCH&DINERMENU VANAF € 25
OP DONDERDAGAVOND EN
VRIJDAGMIDDAG

Een romig aardappel-pastinaaksoepje afgewerkt op grootmoeders wijze
OF
Huisbereide kaaskroket van 3 kazen met gefruite peterselie en citroen + € 3
OF
Tartaar van Noorse zalm met bieslookroom en toast + € 6
OF
Traaggegaarde eendenrollade met tonnato-saus en bospaddestoel + € 8
OF
Witte vollegrond AAA asperges op Vlaamse wijze + € 12
*
Gepocheerd vispannetje met verse spinazie, witte wijnsaus en aardappelpuree
OF
Gegratineerde rolletjes van Zeeuwse gekookte ham en witloof met een Emmental-kaassaus en aardappelpuree
OF
Gebakken Deense kabeljauwhaas met een peteseliepanade, spinaziestoemp met spekjes  en mousselinesaus + € 12
OF
Rosé gebakken Australische hertenfilet pur met een trio van wintergroenten, een fine champagnesausje en aardappelkroketten + € 16
OF
Gebakken Nieuw-Zeelandse châteaubriand met een witloof-tomatenslaatje, bearnaise en onze krokante U frietjes + € 18
*
Huisgedraaid vanilleroomijs met warme chocoladesaus met of zonder slagroom
OF
Een citroentaartje met gebrande meringue of onze cheesecake met framboos en aardbei + € 6
OF
Een plankje geaffineerde kazen met een aangepaste garnituur en een rozijnen-walnotentoast + € 6

Honger gekregen?

Smaakt het naar meer? Reserveer dan snel een tafeltje in ons restaurant en kom culinair genieten van onze heerlijke gerechten. Tot snel!